Címlap Információk

Információk

Farsangoltunk

Február a mulatságok ideje. Iskolánkban idén is megrendeztük farsangi bálunkat, immár hagyományosan külön alsó és felső tagozaton.

A kicsik egy játékos péntek délutánt tölthettek tanítóikkal a feldíszített kultúrban. Gergő bácsi alaposan megmozgatott mindenkit: kicsik és nagyok vidáman járták a táncot. A gyerekek egyénileg öltöztek jelmezbe, megtanultak hozzá egy kis versikét, és osztályonként mutatkoztak be egymásnak. Az alsós pedagógusok is felléptek a színpadon: a gyerekek nagy örömére katonáknak öltöztek be. A büfében fánk és üdítő várta a gyerekeket, ahol idén felsős tanulók is besegítettek. Sajnos a szülők nem vehettek részt a programon, de köszönet nekik és a szülői munkaközösségnek, hogy a farsangi finomságokhoz hozzájárultak.

Másnap a felsősöké volt a főszerep. Iskolánk moderntáncos tanulói ill.  rockibemutató után az osztályok produkciói következtek. A diákok látványos és humoros számokkal szórakoztatták a közönséget. A 8. osztályosok elegáns nyitótáncát követően kezdődött a bál. A zenét DJ szolgáltatta; a büfében sok finomság várta a vendégeket az SZM jóvoltából.

A tombola egyik napon sem maradhatott el, hálás köszönet a sok felajánlásért és mindenfajta segítségért!

Intézményvezetői pályázat

 

Tisztelt látogatónk!

Iskolánk fenntartója pályázatot írt ki az iskola intézményvezetői pozíciójára.
A pályázatot ITT tekinthetik meg!

Pályaorientációs nap

 

 

Október 25-én pályaorientációs napot tartottunk iskolánkban.  A délelőtt folyamán diákjaink környékbeli üzemekbe ill. vállalkozókhoz látogattak el, hogy betekintést nyerjenek a szakmák világába. Az előadók sokéves tapasztalata alapján hasznos dolgokat tudhattunk meg a képzési- és munkalehetőségekről, a szakmák szépségéről és nehézségeiről. Sok érdekeset láthattunk, és jó pár dolgot magunk is kipróbálhattunk: hajat festettünk, körmöt díszítettünk, festék rétegvastagságot mértünk, sajtot kóstoltunk, muffint készítettünk, tűzoltók lehettünk. Köszönjük a kedves fogadtatást!

 

 

 

 

Vendéglátóink voltak:

Németh László és családja, Répcevis

Kovács András, Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

Nyikos Róbert, Meranti Asztalosipari Kft., Egyházasfalu

Szabó Ferenc és családja, Szabó Autótechnika Kft., Csepreg

Tajmelné Kövér Ibolya, fodrász, Zsira

Eredics Hajnalka, kozmetikus

Császárné Hajdinák Renáta, manikűr, pedikűr, műkörömépítő, Zsira

Tóth Andrea, Hotel Xylophon, Locsmánd

Szele Tamás, Uniriv Kft., Csepreg

Tájmel Tamás, Euroboard Kft., Csepreg

Papírgyűjtés

További cikkeink...